Autor Subiect: Regulamentul interior al forumului  (Citit de 922 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alex

 • Administrator
 • Newbie
 • *****
 • Mesaje postate: 2
 • Karma: +0/-0
  • Vezi Profilul
  • Web Design by ITexclusiv.ro
Regulamentul interior al forumului
« : Februarie 20, 2015, 04:58:41 p.m. »
Reguli generale ale forumului
1.   ‘Gaming Forum’’ este un forum destinat  domeniului de gambling si a altor domenii ce au legatura directa sau indirecta cu jocurile de noroc.Utilizarea acestui forum este gratuit in baza respectarii acestor reguli.
2.   Mesajele pot fi postate de utilizatorii inregistrati. Postarile vor fi monitorizate de catre echipa de moderatori, acestea putand fi vizibile pe forum dupa aprobare.
3.   Fiecare utilizator va avea un username unic de forma ‘’numeprenume’’ sau ‘’nume.prenume’’, fiind strict interzisa folosirea clonelor(folosirea unor useri diferiti de catre aceeasi persoana).
4.   Inainte de a crea un topic, va rugam sa folositi functia de cautare pentru a evita crearea mai multor topicuri cu aceeasi tema. Totodata,  postati mesajele in sectiunile corespunzatoare temei dvs. de interes, pentru ca moderatorii să nu fie nevoiţi să îl mute sau să îl şteargă mai târziu.
5.   Autorul unui post este direct responsabil de continutul acestuia.Se interzice transmiterea si/sau solicitarea de informatii care ar putea incalca Legea Dreptului de autor. ‘’Numele forumului’’ nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care se constata incalcarea acestor drepturi.
6.   Nu sunt admise mesajele/imaginile cu caracter obscene, vulgar, pornografic, rasist.
7.   Evitati sa faceti posturi duble. Sistemul va permite editarea mesajului pentru o perioada limitata de timp (60 minute).
8.   Nu se admite înlocuirea literei "c" cu litera "k", sau folosirea grupurilor de litere "tz", "sh" şi altele de acelaşi fel, care contravin corectitudinii limbii române.
9.   Orice copiere/preluare totala sau partiala al unui material scris fara atribuirea in mod vizibil a sursei cu mentiunea expresa ca materialul este o preluare, este interzisa.
10.   Administratorii si moderatorii acestui forum au dreptul de a pedepsi toate abaterile de la regula bunului simt si de la regula "celor sapte ani de acasa" care nu sunt acoperite in mod explicit de prezentele reguli. Totodata, acestia au dreptul de a edita, sterge si/sau inchide topicuri.
11.   Reclamatiile se fac prin intermediul office@gamingforum.ro
12.   Reclama – spatiul publicitar este GRATUIT  si functioneaza pe principiul ‘’primul venit, primul servit’’, in functie de spatiul ramas disponibil.

Offline Bryanillug

 • Newbie
 • *
 • Mesaje postate: 5
 • Karma: +0/-0
  • Vezi Profilul
Regulamentul interior al forumului
« Răspuns #1 : August 15, 2018, 02:14:53 p.m. »
Pana la noi schimbari, Art. 8.5 al Regulamentului se modifica astfel:

"Pozele se vor posta prin intermediul functiei de upload a forumului si vor fi mutate in conturile Photobucket aferente de catre staff-ul VWPolo.ro. Totodata, staff-ul va edita mesajul, va posta link-urile Photobucket catre aceste poze si va sterge pozele initial postate prin platforma forumului."